Παπαμακάριος: «Να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα»

Gazzetta team
Παπαμακάριος: «Να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα»

bet365

Ο Μανώλης Παπαμακάριος έγραψε για το ματς του ΓΣΛ Φάρου με τον Προμηθέα (14/10, 16:30) ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League και ανέφερε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να χαλάσει την καλή εικόνα της πρώτης αγωνιστικής.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Να μην χαλάσουμε την καλή εικόνα

Πριν το παιχνίδι με τον Προμηθέα, έχουμε έναν στόχο και αυτός δεν είναι άλλος, από το να ξεχάσουμε τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο. Αυτό είναι παρά πολύ σημαντικό, όπως δηλαδή θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες, έτσι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε και τις νίκες.

Άρα, κοιτάμε τι λάθη κάναμε και πλέον στο μυαλό μας είναι μόνο ο Προμηθέας και πως θα πάρουμε τη νίκη.

Νομίζω είναι περιττό να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Προμηθέα είναι δύσκολο διότι το αποτέλεσμα στην Πυλαία τα λέει όλα. Πρόκειται για μια παρά πολύ καλή ομάδα, με παίκτες, οι οποίοι έχουν άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Ακόμη κι όταν έχασαν τη διαφορά των 21 πόντων στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είδαμε ότι επανήλθαν και πήραν μια τεράστια νίκη που μόνο τυχαία δεν ήταν και που δύσκολα θα πάρει άλλη ομάδα.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς με τον Προμηθέα, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Έχουμε δείξει μια καλή εικόνα σε όλα μας τα παιχνίδια και δεν θέλουμε να την χαλάσουμε. Θέλουμε ο κόσμος να απολαμβάνει το μπάσκετ και επειδή ξέρουμε ότι θα έρθει στο γήπεδο διότι υπάρχει ενθουσιασμός, είμαι σίγουρος πως θα παρακολουθήσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα