Σερέλης: «Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης έδειξε ικανοποίηση από την εμφάνιση του Λαυρίου στο πρώτο ματς της σεζόν, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην Κύμη.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί της Κύμης:

«Να ευχηθώ με την σειρά μου υγεία να έχουμε όλοι οι συντελεστές του πρωταθλήματος και επίσης ένα καλό πρωτάθλημα την φετινή χρονιά.

Θεωρώ ότι ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν ο ενδεδειγμένος που πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς στην έδρα μας, το ευχάριστο είναι ότι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τα παιδιά βγάλανε πάρα πολύ ενέργεια, πολύ λίγο άγχος και αυτό μας οδήγησε σε αυτή την πολύ μεγάλη διαφορά, συμφωνώ με τον coach αυτή η διαφορά στην ουσία ήτανε από το 1ο δεκάλεπτο που μας έδωσε και το παιχνίδι».

Στη συνέχεια είχαμε μία πάρα πολύ καλή αντίδραση από την ομάδα της Κύμης, πραγματικά όταν χάνεις 17 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας από μία ομάδα που έχει ρυθμό δεν είναι εύκολο να κρατήσεις σε αυτά τα επίπεδα το σκορ, συνεπώς εμείς έχουμε πολλή μεγάλη δουλειά στο κομμάτι της διαχείρισης ενός παιχνιδιού, στο πως πρέπει να κρατάμε διαφορές και πως πρέπει να καθαρίζουμε ακόμα ευκολότερα τέτοια παιχνίδια, προφανώς είναι πρώτη αγωνιστική και έχουμε πάρα πολλά πράγματα να δουλέψουμε, αλλά είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο που μπήκαμε στον αγώνα και από την προσέγγιση των παιδιών».

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Σερέλης, ανέφερε: «Θα τους δώσω λοιπόν συγχαρητήρια για αυτό είναι μόνο η πρώτη αγωνιστική ακόμα έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας και να ευχηθώ επίσης καλή συνέχεια στον coach και στην ομάδα του για την προσπάθεια που έκαναν μετά το κακό ξεκίνημα
».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα