Επιλέξατε: Λεκαβίτσιους και Στρέλνιεκς οι καλύτερες μεταγραφές!

Γιώργος Κούβαρης
Επιλέξατε: Λεκαβίτσιους και Στρέλνιεκς οι καλύτερες μεταγραφές!
Το gazzetta.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να ψηφίστε τις καλύτερες μεταγραφές των «αιωνίων» μέχρι στιγμής το φετινό καλοκαίρι. Ποιοι κέρδισαν και ποιοι ήρθαν τελευταίοι στις προτιμήσεις σας;

Η αλήθεια είναι ότι στο φετινό «παζάρι» των μεταγραφών, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός κινήθηκαν με γνώμονα την ουσία και όχι με το θέαμα και τις εντυπώσεις.

Μπορεί να απουσιάζει το «μεγάλο όνομα» το οποίο να κάνει «γκελ» στους φιλάθλους των δύο ομάδων, ωστόσο οι προπονητές είναι εκείνοι που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα για τις ανάγκες των ομάδων τους και τους τρόπους με τους οποίους θα τις καλύψουν.

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Στον Παναθηναϊκό ψηφίσατε ως καλύτερη μεταγραφή αυτή του Λούκας Λεκαβίτσιους. Ένας παίκτης που έλειπε από τη περσινή ομάδα, όπερ και σημαίνει εκείνος που θα μπορούσε να δώσει ανάσες και να ξεκουράσει τον Νικ Καλάθη. Ο Λιθουανός συγκέντρωσε το 28% των ψήφων σας και άφησε... οριακά στην δεύτερη θέση τον Θανάση Αντετοκούνμπο με 27%! Συνολικά ψήφισαν 11.950 για τις μεταγραφές των «πρασίνων».

Λούκας Λεκαβίτσιους3.346 ψήφοι28%
Θανάσης Αντετοκούνμπο3.227 ψήφοι27%
Ζακ Όγκαστ2.629 ψήφοι22%
Μάρκους Ντένμον2.270 ψήφοι19%
Ίαν Βουγιούκας478 ψήφοι4%

Αντίστοιχα στον Ολυμπιακό ψήφισαν 11.770 με τον Γιάνις Στρέλνιεκς να συγκεντρώνει το 40% των ψήφων και να αναδεικνύεται... πανηγυρικά ως η καλύτερη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων»! Στην δεύτερη θέση με ποσοστό 32% βρέθηκε ο Κιμ Τιλί, ενώ ακολούθησαν πολύ πιο πίσω οι Τζαμέλ Μακ Λιν και Γιώργος Μπόγρης.

Γιάνις Στρέλνιεκς4.708 ψήφοι40%
Κιμ Τιλί3.767 ψήφοι32%
Τζαμέλ ΜακΛιν2.118 ψήφοι18%
Γιώργος Μπόγρης1.177 ψήφοι10%

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα