Ο Κρόνος επενδύει σε νέα παιδιά

Gazzetta team
Ο Κρόνος επενδύει σε νέα παιδιά

bet365

Ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου παρουσίασε το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει: «Υπό την παρουσία του Γενικού αρχηγού του συλλόγου Νίκου Σουλιμιώτη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου αλλά και η παρουσίαση του νέου προπονητικού επιτελείου του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για την επόμενη σεζόν.

Ο Βαγγέλης Δεγάϊτας θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση τόσο της αντρικής ομάδας όσο και της εφηβικής, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του και Υπεύθυνος τεχνικού σχεδιασμού, Νίκος Κοψιάς.

Ο κ. Νίκος Σουλιμιώτης πήρε πρώτος τον λόγο και τόνισε την σημασία της επένδυσης σε νέα παιδιά.

«Αποφασίσαμε φέτος να κάνουμε ένα restart και να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Γι αυτό τον λόγο προσλάβαμε δύο προπονητές που έχουν εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη ομάδα».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Βαγγέλης Δεγάϊτας και ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

«Κάνουμε μια νέα αρχή στην ομάδα του Κρόνου. Είμαι υπεύθυνος στην αντρική και εφηβική ομάδα και στόχος είναι στελεχωθεί ο Κρόνος με νέους και εμπείρους αθλητές. Θέλουμε παιδιά που θα τους αρέσει η προπόνηση με στόχο να εξελιχθούν. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με παίκτες που αγαπάνε το μπάσκετ και παράλληλα θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή. Είναι σημαντικό να δώσουμε όραμα στα νέα παιδιά. Ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια τα παιδιά των υποδομών να στελεχώσουν αντρική ομάδα».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και το κατά πόσο θα επηρεάσει τους στόχους της ομάδας ο coach Δεγάϊτας απάντησε:

«Μας ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία της ομάδας και να βρεθούν τα παιδιά για να υπηρετήσουν το πρόγραμμα αυτό. Αυτά είναι τα βασικά μας μελήματα και δεν επηρεάζονται από το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης».

Στην συνέχεια ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Δεγάϊτα, Νίκος Κοψιάς τόνισε πως ακόμα ένας στόχος είναι να μην χαθεί ο οικογενειακός χαρακτήρας της ομάδας.

«Οι έφηβοι θα πάρουν την ευκαιρία τους. Έχουμε ως στόχο την επόμενη τριετία να δούμε νέα παιδιά στην αντρική ομάδα και να έχουν χρόνο συμμετοχής. Θα επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στις ακαδημίες. Θα έχουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς μια περίοδο ατομική βελτίωσης για τους νέους αθλητές».

Οι δυο προπονητές έχουν εργαστεί κατά το παρελθόν στον Κρόνο, γνωρίζουν την φιλοσοφία και την νοοτροπία του συλλόγου.

Η παραγωγική διαδικασία, η ανάδειξη νέων και ταλαντούχων παιδιών από τα σπλάχνα της περιοχής αποτελεί το μέλλον του συλλόγου και με βάση αυτό, υπήρξε ταύτιση απόψεων έτσι ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα.

Με σκληρή δουλειά και προσήλωση στην νέα φουρνιά Ελλήνων παικτών, ο Κρόνος ευελπιστεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής στηριζόμενος στις ακαδημίες αλλά και σε παίκτες που μπορούν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν την αντρική ομάδα.

Την επόμενη σεζόν (2019-2020) η ομάδα του Βαγγέλη Δεγάϊτα θα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και είναι απαραίτητο όλοι να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια του Κρόνου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα