Σε ομάδα Γ' Εθνικής ο Νίκος Οικονόμου

Gazzetta team
Σε ομάδα Γ' Εθνικής ο Νίκος Οικονόμου

bet365

Μετά τον Πανιώνιο, ο Νίκος Οικονόμου θα καθίσει στον πάγκο του Ερμή Σχηματαρίου στην Γ' Εθνική.

Ο Ερμής Σχηματαρίου έχει πανηγυρίσει μόλις 7 νίκες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού να είναι ορατή.

Έτσι, ήθελε να κάνει το «μπαμ» όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αναλάμβανε τα «ηνία» της ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει σε συμφωνία με τον Νίκο Οικονόμου.

Ο 46χρονος κόουτς, που μέχρι πρότινος πέρασε από τον πάγκο του Πανιωνίου για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά την Α2, θα έχει την εποπτεία και των Ακαδημιών του Ερμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου ενώνει τις δυνάμεις του με έναν άνθρωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, τον Νίκο Οικονόμου. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και πλέον είναι προπονητής θα έχει την πλήρη ευθύνη και εποπτεία της ομάδας από τις ακαδημίες του συλλόγου μέχρι το ανδρικό τμήμα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σπουδαία συνεργασία την οποία πραγματοποιεί η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου με τον Νίκο Οικονόμου, ο οποίος με την παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τα νέα παιδιά στην ευρύτερη περιοχή, που θέλουν να ζήσουν το δικό τους αθλητικό όνειρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επενδύουν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ με συνέπεια, σκληρή δουλειά και όραμα φτάνοντας στην κορυφή.

Με οδηγό την πορεία που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Οικονόμου ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου φιλοδοξεί να γράψει τις δικές του επιτυχημένες σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα