Άρχισε προετοιμασία ο Πανερυθραϊκός (pics)

Gazzetta team
Άρχισε προετοιμασία ο Πανερυθραϊκός (pics)

bet365

Τα... βάσανα ξεκίνησαν για τον Πανερυθραϊκό, αφού πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας, με τους παίκτες και τους προπονητές να βάζουν μπρος τις «μηχανές» εν όψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έλαβε χώρα στο Ζηρίνειο, όπου θα διεξαχθεί και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, με τον Δημήτρη Χουχουλή να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, τόσο τους παλιούς, όσο και τους νεοαποκτηθέντες.

Ο κόουτς Χουχουλής υποδέχθηκε τους αθλητές του, καλωσορίζοντας τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Το παρών στην «πρώτη» έδωσε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και ο Διοικητικός Διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας και ευχήθηκε υγεία και μία επιτυχημένη σεζόν.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας, θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά, προκειμένου ο Πανερυθραϊκός να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, στις 16 Σεπτέμβρη, με το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Πεντέλη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Τελευταία Νέα