Παπαδόπουλος: «Στόχος η επιστροφή του χαλκιδέικου μπάσκετ »

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Στόχος η επιστροφή του χαλκιδέικου μπάσκετ »

bet365

Την ερχόμενη Τετάρτη (22/8) αρχίζει η σεζόν για τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΕΠ Χαλκίδα και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ανέλυσε το τριετές project της ομάδας της Εύβοιας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Σε εμάς τους μπασκετικούς και μόνο το όνομα της Χαλκίδας είναι ταυτισμένο με το μπάσκετ. Εδώ και αρκετές ημέρες με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC αναλύοντας μου τη φιλοδοξία τους να δημιουργήσουν κάτι υγιές, που θα συσπειρώσει τον κόσμο της πόλης και θα μπορέσουν όλοι μαζί να δουν και πάλι το Χαλκιδέικο μπάσκετ να πρωταγωνιστεί.

Από την πρώτη κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο Νίκο Μπέλλο και τον Γιάννη Γεωργουσόπουλο, είδα δύο ανθρώπους γεμάτους με μεράκι, πάθος κι αγάπη για το άθλημα αλλά και την πόλη τους! Κι οι δυο έχουν τη διάθεση με πολλές προσωπικές θυσίες να δημιουργήσουν κάτι που θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο και θα μπορεί να γεμίζει με περηφάνια όλους τους Χαλκιδαίους. Αυτό που μου προξένησε θετική εντύπωση ήταν ότι πρόκειται για συνειδητοποιημένους παράγοντες, που δεν ψάχνουν για "μαγικές" ανόδους αλλά έχουν την υπομονή και τη θέληση να βάλουν τις βάσεις για κάτι που θα μπορεί να έχει διάρκεια.

Όλοι στο σύλλογο σηκώνουμε... μανίκια κι ετοιμαζόμαστε για μία δύσκολη σεζόν που θα βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Το τριετές πλάνο που έχουμε εκπονήσει από κοινού με τη διοίκηση έχει δύο στόχους. Ο πρώτος, αφορά την επιστροφή του Χαλκιδέικου μπάσκετ στο προσκήνιο μέσα στα επόμενα χρόνια γιατί είναι αδιανόητο μία πόλη με τέτοια παράδοση να μην βρίσκεται ψηλά.

Ο δεύτερος σημαντικός πυλώνας, έχει να κάνει με την ανάδειξη παικτών από την ευρύτερη περιοχή γιατί υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά που απλά δεν έχουν βρει το χώρο για να δείξουν ότι μπορούν να έχουν ρόλο στην ομάδα της πόλης τους. Αυτός είναι ο λόγος που εκτός από την αντρική ομάδα θα έχω και την επίβλεψη του προπονητικού προγράμματος που θα ακολουθήσουν κι οι ακαδημίες του συλλόγου.

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μικρό πρώτο βήμα κι αυτό το βήμα θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (22/8) όπου θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Η φετινή προσπάθεια είναι η αρχή ενός φιλόδοξου project γι αυτό και με σκληρή δουλειά, χωρίς μεγάλα λόγια και με συστηματική προσπάθεια θα παλέψουμε να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον. Σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Γ' Εθνικής, θα επιδιώξουμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι μαχητικοί με αποκλειστικό στόχο μία καλή πορεία και τη δημιουργία ενός κορμού που θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από Χαλκιδαίους, οι οποίοι θα μπορούν να φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα ήθελα να καλέσω όλη την πόλη να σταθεί στο πλευρό μας και να δείξει υπομονή στις δυσκολίες που αναπόφευκτα θα έρθουν. Ξέχωρα από πρόσωπα ή καταστάσεις αυτή η ομάδα φέρει το όνομα της Χαλκίδας και πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να εκπροσωπεί επάξια την πόλη. Όσοι αποτελούμε την ομάδα, φίλαθλοι και χορηγοί πάμε συσπειρωμένοι από κοινού να κάνουμε αυτό το μικρό πρώτο βήμα προς την αναγέννηση του Χαλκιδέικου μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα