Στον Δούκα ο αδερφός του Ίαν Βουγιούκα

Gazzetta team
Στον Δούκα ο αδερφός του Ίαν Βουγιούκα

bet365

Στον Δούκα και την Β' Εθνική θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο αδερφός του Ίαν Βουγιούκα, Άλεξ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣΕ Δούκα «ρίχνει μπόι» μέσα στη ρακέτα και με…«κίνηση ματ» έκανε δικό της τον Άλεξ Βουγιούκα (2.09μ. 1989)!

Ο 29χρονος σέντερ μπορεί να αποτέλεσε διακαή πόθο πολλών ομάδων ωστόσο οι μεθοδευμένες κινήσεις των ανθρώπων του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου μας τον έφεραν τελικά στο Μαρούσι ντύνοντας τον «μπλε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Άλεξ Βουγιούκας αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νίκαιας όπου ήταν και αρχηγός. Τη σεζόν 2017-2018 τελείωσε το πρωτάθλημα με μ.ο. 6,5 πόντους σε 28 παιχνίδια. Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιά, Ίκαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο, Ηλυσιακός και Κολοσσό Ρόδου.

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…»

Στις δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΣΕΔ, ο Αλεξ Βουγιούκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε συμφωνία με τον Δούκα. Θα είμαι και εγώ συμμέτοχος στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο. Έρχομαι σε μια νεανική ομάδα και πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα μπορέσω να βοηθήσω από την πλευρά μου για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί. Μας περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όμως με συστηματική δουλειά και προσήλωση θα μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε».

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Άλεξ Βουγιούκα στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα