Στο camp του Πανερυθραϊκού ο Ξανθόπουλος (pics)

Gazzetta team
Στο camp του Πανερυθραϊκού ο Ξανθόπουλος (pics)

bet365

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος βρέθηκε στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» όπου δίδαξε τους μικρούς φίλους του μπάσκετ τα μυστικά του αθλήματος.

Η ενημέρωση της ομάδας των βορείων προαστίων

«Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Ξανθόπουλος, έκλεισε την 1η Περίοδο του 26ου Basketball Summer Camp!

Με έναν... πρωταθλητή Ευρώπης στην παρέα μας, έκλεισε η 1η Περίοδος του 26ου Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού, καθώς ο θριαμβευτής του φετινού Basketball Champions League και Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018 με την AEK Basketball Club, Βασίλης Ξανθόπουλος, αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη παρουσία του Camp και, αν μη τι άλλο, οι μικροί μας αθλητές δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους! Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ, έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο "Στέλιος Καλαϊτζής", τόσο με τα όσα ανέλυσε στα παιδιά για το μπάσκετ και για την καριέρα του, όσο και για το ήθος και την ταπεινότητα, που τον διέκρινε σε κάθε του κουβέντα, κάτι που όπως τόνισε και ο Επικεφαλής του Camp, Δημήτρης Χουχουλής, είναι "οι σημαντικότερες αρετές για να πετύχετε και στον Αθλητισμό, αλλά και στη ζωή σας".

Αφού πρώτα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το μπάσκετ, στη μέχρι τώρα πορεία του και τις σπουδαίες εμπειρίες που έχει αποκτήσει, στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του και φυσικά στη φετινή κατάκτηση του Basketball Champions League με τη φανέλα της "Βασίλισσας", στη συνέχεια απάντησε στις εξαιρετικές και ιδιαίτερα εύστοχες ερωτήσεις των... λιλιπούτειων αθλητών, ενώ δεν χάλασε ούτε ένα χατήρι, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με όλα τα παιδιά του Camp!

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο "Στέλιος Καλαϊτζής", ο Βασίλης Ξανθόπουλος, παραχωρώντας δηλώσεις στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού, υπογράμμισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ, σήμερα, στο 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού και κοντά σε όλα αυτά τα παιδιά. Να πω ένα τεράστιο "μπράβο" σε όλους εσάς, εδώ, στον Πανερυθραϊκό, φυσικά στους προπονητές του Συλλόγου, για την άρτια δουλειά που με χαρά είδα ότι κάνετε όλοι σας στο Summer Camp. Είναι πολύ σημαντικό να φέρνει μία ομάδα στο γήπεδο τόσα πολλά παιδιά και να τα βάζει στον Αθλητισμό και εύχομαι να συνεχίσει για πολλά-πολλά ακόμη χρόνια ο Πανερυθραϊκός να διοργανώνει το Summer Camp του, που πλέον έχει γίνει θεσμός!".

Μάλιστα, οι νεαροί αθλητές, προτού ολοκληρωθεί η επίσκεψη του σπουδαίου Έλληνα γκαρντ, του χάρισαν ως ενθύμιο τη μπλούζα του 26ου Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού! Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Βασίλη Ξανθόπουλο για την παρουσία του στο 26ο Basketball Summer Camp του Πανερυθραϊκού και υποσχόμαστε στους μικρούς μας φίλους ότι οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ...!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα