Τα συγχαρητήρια του Πανερυθραϊκού στην AEK

Gazzetta team
Τα συγχαρητήρια του Πανερυθραϊκού στην AEK

bet365

Ο Πανερυθραϊκός συνεχάρη την ΚΑΕ ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και την άρτια διοργάνωση του Final 4.

Αναλυτικά

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του στη μεγάλη AEK Basketball Club, για την μεγαλοπρεπέστατη επιστροφή της στους ευρωπαϊκούς "θρόνους", με την πανάξια κατάκτηση του Basketball Champions League, φτάνοντας στο τρίτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Η "Βασίλισσα" του ελληνικού μπάσκετ ολοκλήρωσε με τον πιο παραμυθένιο τρόπο τη φετινή ευρωπαϊκή διαδρομή, σηκώνοντας την ευρωπαϊκή κούπα στον ουρανό του ΟΑΚΑ και χάρισε, όχι μόνο στους φιλάθλους της, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα, υπερηφάνεια και μοναδικές στιγμές χαράς και ευτυχίας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους Έλληνες, που το είχαν τόση ανάγκη!

Μάλιστα, η σπουδαία αυτή επιτυχία της ΑΕΚ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να αναγεννηθεί από τις "στάχτες" της, να επιστρέψει από τις μικρότερες κατηγορίες στο υψηλότερο επίπεδο μέσα σε ελάχιστα χρόνια και να αποδείξει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως "ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"!

Εξάλλου, η ΑΕΚ ως "μητέρα" των προσφύγων έχει μάθει καλά από αντιξοότητες και κακουχίες, γι' αυτό και η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, ο οποίος έχει κι αυτός προσφυγικές ρίζες, πανηγυρίζει... διπλά αυτή τη μεγάλη επιτυχία της 'Ενωσης! Το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία για τη χώρα μας, επιβεβαιώνοντας περίτρανα για πολλοστή φορά ότι αποτελεί με διαφορά το πιο επιτυχημένο άθλημα στην Ελλάδα.

Πολλά μπράβο, επίσης, στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την άρτια διοργάνωση του Final-Four του Basketball Champions League στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων "Νίκος Γκάλης" και ειδικά στον κ. Μάκη Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο που με το όραμά του αναγέννησε την ΑΕΚ και από τις μικρότερες κατηγορίες την έκανε ξανά "Βασίλισσα", οδηγώντας την ως την κορυφή της Ευρώπης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΕΚΑΡΑ!
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ... ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ...!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

 

Τελευταία Νέα