Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Κηφισιά!

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Κηφισιά!

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Κηφισιά!

Η ΑΕΝ Κηφισιάς στηρίζει τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική συγκεντρώνοντας τρόφιμα και καλεί τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. «Με την ομάδα του Μανδραϊκού δεν είμαστε αντίπαλοι, αλλά συμπαίκτες στη ζωή», αναφέρουν.

Η ΑΕΝ Κηφισιάς ευαισθητοποιημένη από τις πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική και κόστισαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους, στηρίζει τους πληγέντες και καλεί τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, στον αγώνα με τον Μανδραϊκό (26/11).

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, πιστή στις αξίες της, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική.

Με αφορμή τον αγώνα με την ομάδα του Μανδραϊκού για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Μάνδρας, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Βικέλας (Πελλοπονήσου και Ναυπλίου, Νέα Κηφισιά) την Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 17:00 έως 21:00, Σάββατο - Κυριάκη  από 09:00 έως 14:00, με σκοπό να τα παραδώσει στο Δήμο Μανδρας μέσω της ομάδας του Μανδραϊκού την ημέρα του αγώνα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι:

· Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας

· Μακαρόνια

· ρύζι

· γάλα εβαπορέ

· κονσέρβες

· παιδικές τροφές

· φρυγανιές

Με την ομάδα του Μανδραϊκού δεν είμαστε αντίπαλοι, αλλά συμπαίκτες στη Ζωή!».

Best of internet