Έντονα παράπονα του Διαγόρα κατά των διαιτητών

Gazzetta team
Έντονα παράπονα του Διαγόρα κατά των διαιτητών

bet365

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ηττήθηκε στην παράταση από τον Ιπποκράτη Κω, αλλά είχε έντονα παράπονα από τους διαιτητές.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων αναφέρει: «Ο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ εκφράζει την έντονη δυσφορία του για τη διαιτησία στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ στην ΚΩ για την 7 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. Οι αποφάσεις των διαιτητών στέρησαν τη δυνατότητα από την ομάδα μας να διεκδικήσει μέχρι τέλους την νίκη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Οι διαιτητές σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια για τις δυο ομάδες. Σε έναν τέτοιο αγώνα σαν τον σημερινό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάθε σφύριγμα παίζει το ρόλο του κι έχει τη δική του σημασία.
Ο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να του συμπεριφερθεί σαν κομπάρσο και φαίνεται ότι για κάποιους λόγους η ομάδα μας...ενοχλεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο με την υπομονή, την επιμονή, την αγωνιστικότητα, την προσπάθεια, το ήθος και την υπερηφάνεια μας, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας “κλέψει” αυτό που δικαιούται η ομάδα μας στο παρκέ με τον αγώνα και την προσπάθεια των παικτών μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα