Τόμιτς: «Το σημαντικό να έχεις 12 παίκτες έτοιμους»

Ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε πως είναι σημαντικό να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους και πως είναι σημαντικό σε κάθε παιχνίδι όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι.  

Τόμιτς: «Το σημαντικό να έχεις 12 παίκτες έτοιμους»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Σίγουρα ο Παπαπέτρου έκανε φοβερές φάσεις στην άμυνα. Δεν έχει σημασία ότι έβαλε μόνο 5 πόντους, ήταν καταπληκτικός σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Εμείς βάλαμε αρκετά εύκολα καλάθια, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δημιουργήσαμε από το πικ εν ρολ. Όταν έπρεπε να παίξουμε άμυνα στο τέλος, πραγματικά παίξαμε εξαιρετική άμυνα και πήραμε τη νίκη.

Σίγουρα ότι ο Γκριν πήρε μεγάλα σουτ, τα έβαλε και αυτός ο παίκτης έτσι είναι και πιστεύω θα το δείξει και στη συνέχεια. Εμείς αυτό που κρατάμε είναι πως έχουμε καλό μομέντουμ και πρέπει να το συνεχίσουμε και να έχουμε διάρκεια. Αυτό θέλουμε και στα 30 παιχνίδια. Να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση και σε φόρμα. Το θέμα είναι πως ο Πρίντεζης δεν έβαλε σε 18 λεπτά ούτε πόντο, αλλά έπαιξαν άλλοι. Αυτό είναι το ζητούμενο, να έχεις 12 έτοιμους παίκτες. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό έγινε σήμερα».