Τσάμης: «Δύσκολο το έργο μας απέναντι στον Άρη, αλλά...»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΑΜΗ

Τσάμης: «Δύσκολο το έργο μας απέναντι στον Άρη, αλλά...»

Ο Άγγελος Τσάμης αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Άρη, αλλά και στην καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Προμηθέας. 

Τσάμης: «Δύσκολο το έργο μας απέναντι στον Άρη, αλλά...»

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Άρη και οι άνθρωποι της ομάδας της Πάτρας γνωρίζουν τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο Άγγελος Τσάμης έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Γεια χαρά σε όλους!

Το παιχνίδι στη Ρόδο ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δυστυχώς στο β΄ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, όσο οφείλαμε να είμαστε. Από την στιγμή, μάλιστα, που ο Κολοσσός πέρασε μπροστά στο σκορ, χάσαμε την ψυχραιμία μας και δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το β΄ ημίχρονο ήταν καθοριστικό, καθώς ηττηθήκαμε τόσο στην άμυνα, όσο και στα ριμπάουντ και γνωρίσαμε δίκαια την ήττα από μια ομάδα που ήθελε, όπως αποδείχθηκε, περισσότερο από εμάς το θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζω αυτό που συνέβη στη Ρόδο να είναι διδακτικό για όλους μας, γιατί στην πραγματικότητα θα πρέπει κόντρα σε έμπειρες ομάδες της Basket League να δείχνουμε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση. Συγκέντρωση και στον υψηλότερο δυνατό βαθμό, αλλά και σε όλη τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Το Σάββατο παίζουμε στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης, μια ομάδα με κόσμο, με μεγάλη ιστορία και με ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και, γιατί όχι, θα επιδιώξουμε να φτάσουμε ακόμη και στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε το «Τόφαλος» ακόμη πιο γεμάτο από ότι ήταν στο ντέρμπι με τη Δόξα Λευκάδας.

Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς. Είμαστε όλοι υγιείς και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας, βέβαια, εξ αρχής πόσο δύσκολο είναι το έργο μας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για ένα όμορφο και μπασκετικό Σαββατιάτικο απόγευμα…».

Best of internet