Η βαθμολογία & τα αποτελέσματα της EuroLeague

Gazzetta team
Η βαθμολογία & τα αποτελέσματα της EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάμπεργκ ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι στο ΣΕΦ, βελτιώνοντας τις θέσεις τους στην κατάταξη. Δείτε που βρίσκονται οι «αιώνιοι» στη βαθμολογία.

Η 3η αγωνιστική της regular season στην EuroLeague ολοκληρώθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ συνδύασε ιδανικά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τη νίκη επί της Μπάμπεργκ στην Brose Arena, χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Νικ Καλάθη.

Κατά τα άλλα, ο Ερυθρός Αστέρας υπέταξε την Μπαρτσελόνα στην κατάμεστη Kombank Arena και πλέον στρέφεται στο ματς της Παρασκευής 28/10 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ενώ ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στη νίκη επί της Ζαλγκίρις. Σε ό,τι αφορά τη Μακάμπι, η «ομάδα του λαού» σημείωσε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση, κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Χθες (25/10) ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Αρμάνι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρικ Γκριν ενώ η Νταρουσάφακα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπασκόνια πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκες επί των Ούνικς, Εφές και Ρεάλ αντίστοιχα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.