Πασκουάλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε κόσμο και πρόεδρο» (vid)

Πασκουάλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε κόσμο και πρόεδρο» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε κόσμο και πρόεδρο» (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε το καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά όπως δήλωσε η ομάδα του χρειάζεται μεγάλη βελτίωση, ειδικά στην άμυνα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη που πήραμε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορεί να μην είχαμε την ίδια απόδοση για 40 λεπτά, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό είναι σημαντικό. Ξέρουμε πως η Μπάμπεργκ είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά εδώ στην έδρα της, κι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς το να κερδίσουμε εδώ», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήταν εκπληκτικός και να του αφιερώσω τη νίκη, όπως και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή. Ξέρω ότι το ήθελε πολύ και ήταν δώρο για εκείνον. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση ως ομάδα, ειδικά στην άμυνα, αλλά είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Οι δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.