Ανατέθηκε επίσημα στο Βελιγράδι το Final-4 του 2018

Κώστας Ζάλιαρης
Ανατέθηκε επίσημα στο Βελιγράδι το Final-4 του 2018
Η Euroleague έδωσε επίσημη μορφή στην ανάθεση του Final-4 του 2018 στο Βελιγράδι, όπως είχε γίνει γνωστό από το πρωί της Τρίτης.

Η πρωτεύουσα της Σερβίας ήταν το... ακλόνητο φαβορί ώστε ν' αναλάβει τη διεξαγωγή των τελευταίων τριών αγώνων της Ευρωλίγκας την επόμενη αγωνιστική περίοδο κι οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν.

Παρά το γεγονός πως και η Αθήνα βρισκόταν ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις, το Βελιγράδι θα είναι εκείνο που θα διοργανώσει το Final-4 του 2018 και πιο συγκεκριμένα, το γήπεδο «Kombank Arena», χωρητικότητας 18.400 θέσεων, έχοντας ανοίξει τις πύλες του το 2004.

Θα είναι η πρώτη φορά που θ' αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ, στον σπουδαίο θεσμό, στην σερβική πρωτεύουσα, με τον πρόεδρο της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου να δηλώνει:

«Το Βελιγράδι έχει δώσει τόσα πολλά στο άθλημα και όταν έρθει η ώρα για το επόμενο Final-4, η πόλη θα γίνει Νο.1 προορισμός για όλους τους αυθεντικούς φίλους του μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.