Ζντοβτς: «Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους» (vid)

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΑΕΚ 58-80

Ζντοβτς: «Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους» (vid)

Ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως η ΑΕΚ μπορεί να έχει υψηλούς στόχους, ωστόσο βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ζντοβτς: «Παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους» (vid)

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε μετά τη νέα νίκη της ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Δεν κάναμε κάποια φάουλ που έπρεπε, δεν κάναμε και ροτέισιον, ενώ δεν τρέξαμε στο transition.

Στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε και είμαι χαρούμενος για το πως απάντησε η ομάδα για 15 λεπτά την τρίτη περίοδο και τα πρώτα πέντε λεπτά της τέταρτης περιόδου. Δεχτήκαμε περίπου 10 πόντους στο διάστημα αυτό και αυτό ήταν το κλειδί για να έρθει η νίκη. Ακόμα κι αν χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Αυτό δεν ήταν σημαντικό. Νικήσαμε και κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες που ταλαιπωρούνταν από ίωση, αλλά ελπίζω πως δεν έχουν τίποτα σοβαρό».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Δεν το σκέφτομαι πολύ. Παίζουμε ως ομάδα και περιμένουν άπαντες από εμάς να κερδίζουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τα κερδίζουμε όλα. Έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε σεβασμό προς κάθε αντίπαλο και πάντα στοχεύουμε στη νίκη». 

Proximus Spirou v AEK - Press Conference - Basketball Champions League

Best of internet