Σφαιρόπουλος: «Κάθε νίκη είναι μία κατάκτηση» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Κάθε νίκη είναι μία κατάκτηση» (vid)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε «κατάκτηση» τη νίκη.

Η Αρμάνι πήγε στο ΣΕΦ αήττητη, αλλά έφυγε νικημένη από τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε τη δυσκολία με την οποία ήρθε το αποτέλεσμα ενώ τόνισε τη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για το παιχνίδι και την εξέλιξή του: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί η Αρμάνι προερχόταν από πολύ καλά αποτελέσματα και ήταν αήττητη. Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία. Η Αρμάνι είναι φέτος τελείως διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Προσπαθήσαμε να το επισημάνουμε στους παίκτες μας κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν. Πιστεύω πως ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Η Αρμάνι ήταν κοντά στο σκορ για μεγάλη διάρκεια του αγώνα και αυτό συνέβη μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά τότε πήραμε μια διψήφια διαφορά και στα τελευταία λεπτά ελέγξαμε πλήρως το ματς. Κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα είναι κατάκτηση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα παιχνίδι στη Βιτόρια μεθαύριο και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στη νέα μας υποχρέωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους ακόμη και στις στιγμές που η Αρμάνι προσπαθούσε να επιστρέψει», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Για το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερα λάθη από ασίστ: «Δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά (13-14). Στο τέλος έγιναν κάποια λάθη. Η Αρμάνι έπαιξε έξυπνα, εμείς όμως διαβάσαμε καλύτερα το ματς στο δεύτερο μέρος. Ο τρόπος που έπαιζε η Αρμάνι περιόρισε τις ασίστ μας, αλλά σκοράροντας 91 πόντους δεν είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Απλώς αναγκαστήκαμε να πάμε σε πολλά ένας εναντίον ενός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.