Ο Γκέρσον κράζει την Μακάμπι και τον Ουίμς!

Ο Γκέρσον κράζει την Μακάμπι και τον Ουίμς!

Gazzetta team
Ο Γκέρσον κράζει την Μακάμπι και τον Ουίμς!
Ο Πίνι Γκέρσον κλήθηκε να κρίνει την αποπομπή του τεχνικού της Μακάμπι, Ερέζ Εντελστάιν, από τον πάγκο της ομάδας και ξέσπασε κατά της ομάδας αλλά και του Σόνι Ουίμς.

Ο πρώην τεχικός της Μακάμπι, Πίνι Γκέρσον, κλήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή να σχολιάσει την απόφαση της ομάδας να διώξει από τον πάγκο της τον Ερέζ Εντελστάιν.

Κάπου εκεί ο Γκέρσον ξέσπασε κατά πάντων,ρίχνοντας ευθύνες στους ιδιοκτήτες της ομάδας αλλά και στον Σόνι Ουίμς. κατηγορώντας τον ευθέως.

«Γιατί τον απέλυσαν; Η απόφαση αυτή είναι τρελή. Το είπε και ο Σίμον Μιζράχι (σ.σ.: πρόεδρος) ότι δεν έπρεπε να απολυθεί, αφού η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και ακόμα δεν είχαν βρεθεί ρόλοι στην ομάδα.

Η Μακάμπι έχασε από την Αρμάνι Μιλάνο, μία δυνατή ομάδα που κέρδισε και την Νταρουσάφακα εκτός, ενώ στην συνέχεια έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη.

Ο επόμενος αγώνας είναι με την Ζαλγκίρις, τον οποίο λογικά θα κερδίσουν. Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Ουίμς;

Στην ΤΣΣΚΑ του είπαν να κλείσει το στόμα του όταν τόλμησε να πει κάτι κακό για τον Έτορε Μεσίνα, ενώ στο τέλος εκείνης της περιόδου τον έδιωξαν, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Δεν καταλαβαίνει τα συστήματα μίας ομάδας και δεν ξέρει καν ποια είναι η πρώτη επιλογή σε κάθε σύστημα, πόσω μάλλον την δεύτερη και την τρίτη.

Ξεκίνησε επανάσταση με αυτά που είπε αλλά η ομάδα δε μπορούσε να του κλείσει το στόμα επειδή αμείβεται με 1.3 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και δε μπορούν να τον διώξουν»., κατέληξε ο 64χρονος Ισραηλινός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.