Πασκουάλ: «Πάμε για τη νίκη» (pics)

Πασκουάλ: «Πάμε για τη νίκη» (pics)

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Πάμε για τη νίκη» (pics)
Ο Τσάβι Πασκουάλ έπιασε δουλειά και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των «πρασίνων» για το Μπάμπεργκ όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα (26/10, 21:00) ο Καταλανός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος.

O 44χρονος προπονητής ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στον «πράσινο» πάγκο και γνωρίζει καλά που έχει έρθει. Όπως γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο από τη νίκη στην αναμέτρηση με την παρέα του Νίκου Ζήση.

«Ξέρουμε ακριβώς πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε καλή δουλειά στο γήπεδο της Μπάμπεργκ» ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στον Μάικ Τζέιμς.

Αντίθετα κανονικά ταξίδεψε ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι (παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Κόροιβο) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague: «Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι, παρότι κάναμε μόλις μια προπόνηση μαζί. Λίγο-πολύ ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε όμως. Σεβόμαστε τη Μπάμπεργκ, που στην έδρα της είναι μια καλή ομάδα, αλλά πάμε εκεί για τη νίκη» κατέληξε ο Καταλανός τεχνικός.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.