ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξανά στα Ευρωπαϊκά παρκέ!

Αντωνία Σπανού
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξανά στα Ευρωπαϊκά παρκέ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ουσάκ Σπορτίφ (25/10,19:00, ΝS3) και η ΑΕΚ την Σαρλεουά (25/10,21:30, NS3) για την ευρωπαϊκή «μάχη» του Champions League.

Σε άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη ρίχνονται οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τις ανάγκες του Chmapions League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ουσάκ Σπορτίφ και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Μετά την... δύσκολη ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και την τεράστια νίκη πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη, ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει στην άκρη την κούραση και να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμος στην «μάχη» κόντρα στην Ουσάκ Σπορτίφ.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ευρώπη και ο Σούλης Μαρκόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του με την σοβαρότητα που αρμόζει στο παιχνίδι.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βέλγιο για την 2η αγωνιστική του Champions League και μετά την εντυπωσιακή ευρωπαϊκή της νίκης την 1η αγωνιστική θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έδωσε το σύνθημα νίκης για την ομάδα του δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα και ταξιδεύει στο Βέλγιο μόνο για την νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα