Ο Άρης πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Γιάνκοβιτς

Ο Άρης πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Γιάνκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Γιάνκοβιτς

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς για συμβόλαιο διάρκειας 1½ έτους και το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Προκαταβολικά να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις με απώτερο σκοπό την αποδέσμευση των Ντέβιν Μαρμπλ, Μάικ Τζένκινς δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Διότι είναι Έλληνας παίκτης αναγνωρισμένης αξίας και φυσικά αν αποκτηθεί θα πρόκειται για προσθήκη. Τώρα, αν ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα του Άρη, θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ώρα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πάντως ότι προς αυτή την κατεύθυνση (ελπίζουν οι δύο πλευρές ότι) θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία. Ήδη είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και στο τραπέζι έχει πέσει συμβόλαιο διάρκειας 1½ έτους όπου υπάρχει διάσταση απόψεων μόνο για τις αποδοχές της σεζόν 2017-18. Σε πρώτη φάση, είναι αναγκαίο να συμφωνήσουν κι εφόσον αυτό συμβεί, τότε θα γίνει σχετική κρούση και στη Βαλένθια η οποία έχει τα δικαιώματα του 26χρονου φόργουορντ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Στην οποία βέβαια δεν έχει αγωνιστικό ρόλο. Αγωνίστηκε σε δύο αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής ο οποίος δεν ξεπερνά τα δέκα λεπτά. Και πάλι όμως αυτό δε σημαίνει ότι το ζήτημα είναι τόσο απλό.

Η περίπτωση του Γιάνκοβιτς απασχόλησε τον Άρη και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση που είχε γίνει (στην Αθήνα) μεταξύ του παίκτη και του Δημήτρη Πρίφτη. Παρότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον ρόλο για τον οποίον τον προόριζε ο προπονητής του Άρη, προτίμησε να μετακομίσει στην Ισπανία. Η πρόταση της Βαλένθια ήταν ανώτερη οικονομικά αλλά και το ισπανικό Πρωτάθλημα είναι αναμφίβολα το καλύτερο της Ευρώπης.

Είναι σαφές πάντως ότι ο Άρης θα επιδιώξει να «τελειώσει» άμεσα αυτή η υπόθεση ούτως ώστε να κανονίσει την πορεία του. Όπως ανέφερε το gazzetta.gr ήδη παρουσιάστηκαν δυσκολίες στην αποδέσμευση τόσο του Ντέβιν Μαρμπλ όσο και του Μάικ Τζένκινς, ενώ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά ουσιαστικά απομακρύνθηκε το σενάριο αποδέσμευσης του Έρικ Μπάκνερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα