Απενεργοποίησε τα social media ο Γιανγκ

Απενεργοποίησε τα social media ο Γιανγκ

Gazzetta team
Απενεργοποίησε τα social media ο Γιανγκ
Ο Πάτρικ Γιανγκ απενεργοποίησε τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούσε σε όλα τα social media.

Η καθημερίνοτητα του Πάτρικ Γιανγκ περιλαμβάνει μπόλικη προπόνηση, καλή διατροφή και πολλές ώρες στα social media. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού με πολύ μεγάλη συχνότητα ανέβαζε μηνύματα και φωτογραφίες σε twitter και instagram, ωστόσο εδώ και λίγες ώρες αυτά αποτελούν παρελθόν.

Ο Γιανγκ απενεργοποίησε τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούσε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτι το οποίο προξενεί εντύπωση δεδομένης της «εμμονής» του με αυτά.

Ο λόγος για την απόφαση του δεν έγινε γνωστός καιμπορεί οι απαντήσεις να είναι πολλές. Αφενός μπορεί ο Γιανγκ να θέλησε να αφοσιωθεί περισσότερη ώρα στην καλύτερη επάνοδό του στα παρκέ και να μην ήθελε να τον απασχολούν τα μηνύματα σε twitter και instagram, αφετέρου μπορεί να ενοχλήθηκε από κάποιες αντιδράσεις από ανθρώπους που τον... ακολουθούσαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα