Καλινόσκι: «Πρώτα η παραμονή με τον Απόλλωνα»

MVP 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Καλινόσκι: «Πρώτα η παραμονή με τον Απόλλωνα»

O Τάιλερ Καλινόσκι αφιέρωσε το βραβείο του MVP στον Απόλλωνα Πάτρας κι έπειτα μίλησε για τα 8 τρίποντα που ευστόχησε κόντρα στο Ρέθυμνο και τους στόχους της ομάδας.

Καλινόσκι: «Πρώτα η παραμονή με  τον Απόλλωνα»

Ο Καλινόσκι είχε 0/9 τρίποντα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κόντρα στο Ρέθυμνο σταμάτησε στα 8/12 τρίποντα. Ο 24χρονος που αναδείχθηκε ο κορυφαίος της αγωνιστικής μίλησε στο esake.gr:

Για το βραβείο του MVP: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με την αγωνιστική μου παρουσία βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν είχα πετύχει κανένα τρίποντο στα δύο πρώτα παιχνίδια, κατάφερα το Σάββατο κόντρα στο Ρέθυμνο να βρω το ρυθμό μου και να σκοράρω. Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα για τη δουλειά που έχουμε κάνει από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας».

Για τα 8 τρίποντα που πέτυχε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρω 8 τρίποντα σε ένα παιχνίδι. Το ίδιο είχε ξανασυμβεί και σε αγώνα του Κολλεγιακού Πρωταθλήματος».

Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου από το Ελλάδα είναι πολύ θετικές. Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και παράλληλα απαιτητικό και έχω καταλάβει ότι κανένα παιχνίδι που θα δώσουμε δεν θα είναι εύκολο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τον Απόλλωνα μιας και το κλίμα που έχω συναντήσει στην ομάδα είναι πολύ καλό».

Για τους στόχους της ομάδας και το που μπορεί να φτάσει: «Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς και το λέω αυτό γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς, και κάθε εβδομάδα να δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο».  

Best of internet