«Δώστε του μία ακόμη ευκαιρία»

ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΜΑΚΝΙΛ Ο ΑΡΗΣ

«Δώστε του μία ακόμη ευκαιρία»

Οι πρώτες συζητήσεις του Άρη με τον Ντέβιν Μαρμπλ έδειξαν ότι η πλευρά του παίκτη θέλει μία ακόμη ευκαιρία από τον Δημήτρη Πρίφτη ούτως ώστε να αποδείξει την αξία του!

«Δώστε του μία ακόμη ευκαιρία»

Στην αποκάλυψη του πλάνου ανοικοδόμησης του Άρη, το gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι η διαδικασία λύσης συμβολαίων δεν είναι τόσο απλή. Διότι στην εξίσωση μπαίνει ο οικονομικός παράγοντας, σε κάποιες περιπτώσεις και τα «θέλω» των παικτών.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν την πλευρά του Ντέβιν Μαρμπλ ότι θέλουν να «σπάσουν» το συμβόλαιο καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του. Η απάντηση που εισέπραξαν από τους Αμερικανούς εκπροσώπους των παικτών είναι ότι ίσως θα πρέπει να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στον 24χρονο ούτως ώστε να αποδείξει την αξία του. Και το ζήτημα παραμένει σε αυτό το στάδιο.

Την ίδια ώρα, ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζέρελ ΜακΝιλ. Για την ακρίβεια, με τον Αμερικανό επικοινώνησε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο ΜακΝιλ είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του, δείχνει να έχει αναθεωρήσει σε σχέση με τα «επεισόδια» που έλαβαν χώρα το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, αν δεν λυθεί ένα από τα υπάρχοντα συμβόλαια (σ. σ. Τζένκινς, Μαρμπλ) αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι θα είναι σε εκκρεμότητα το ζήτημα του ΜακΝιλ

Best of internet