Χάμιλτον: «Οι Πίστονς θα κέρδιζαν τους Ουόριορς»

Χάμιλτον: «Οι Πίστονς θα κέρδιζαν τους Ουόριορς»

Γιώργος Κούβαρης
Χάμιλτον: «Οι Πίστονς θα κέρδιζαν τους Ουόριορς»

bet365

Ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον εξήγησε ότι η ομάδα των Ντιτρόιτ Πίστονς που κατέκτησε τον τίτλο του 2004 θα μπορούσε να επιβληθεί των περσινών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Μπορεί οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς της περσινής σεζόν να συγκρίνονταν με τους Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-96 λόγω του ρεκόρ στην κανονική περίοδο, αλλά ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον έχει διαφορετική άποψη.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ο οποίος κρέμασε τη φανέλα του το 2013, υποστήριξε ότι οι Ντιτρόιτ Πίστονς που κατέκτησαν τον τίτλο του 2004 ήταν καλύτεροι από την παρέα του Στεφ Κάρι: «Δεν θα υπήρχε σύγκριση. Η ομάδα μας τότε μπορούσε να μαρκάρει σε όλες τις θέσεις. Ολοι παίκτες έπαιζαν άμυνα από το ένα μέχρι το πέντε. Είχαμε ψηλή και δυνατή ομάδα» ήταν τα λόγια του 38χρονου Χάμιλτον στο CBS.

Ο Χάμιλτον είχε επιλεγεί στο νούμερο 7 του ντραφτ το 1999 και αγωνίστηκε στο ΝΒΑ 14 χρόνια (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Σικάγο Μπουλς) έχοντας κατά μ.ο. 17,1 πόντους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα