Ο Έμπιιντ, η Ριάνα και η Κιμ Καρντάσιαν (vid)

Ο Έμπιιντ, η Ριάνα και η Κιμ Καρντάσιαν (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ο Έμπιιντ, η Ριάνα και η Κιμ Καρντάσιαν (vid)

bet365

Ο Τζόελ Έμπιιντ μπορεί να μην έχει αφήσει ακόμα το στίγμα του στο ΝΒΑ, αλλά στο twitter τα πάει... περίφημα κάνοντας κατά μέτωπο «καμάκι» σε διάσημες σταρ!

Αν και έχει χάσει τις δύο σεζόν λόγω συνεχόμενων τραυματισμών στα πόδια, ο Τζόελ Έμπιιντ έχει βρει τον τρόπο για να γίνεται σημείο αναφοράς και συζήτησης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ας όψεται η μανία του με το twitter και τα... μοναδικά του «τιτιβίσματα» τα οποία προσφέρουν -αν μη τι άλλο- πολύ γέλιο. Πρόσφατα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ESPN μαζί με τον συμπαίκτη του, Τζαχίλ Όκαφορ, προκειμένου να σχολιάσει τα εν λόγω σχόλια που έκανε.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το «fashion icon» Τιμ Ντάνκαν, την κόντρα με τον Μπεν Σίμονς στο FIFA, το διαδικτυακό «καμάκι» στην Κιμ Καρντάσιαν (και μάλιστα θεωρεί ότι έχει τύχη επειδή είναι όμορφος, χαριτωμένος και ψηλός!!), όπως και για τη συνάντησή του με την Ριάνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα