Αποσύρθηκε στα 39 του ο Εφθίμοφ (pics)

TIΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Αποσύρθηκε στα 39 του ο Εφθίμοφ (pics)

Ο πρώην σέντερ του Αμαρουσίου, του Πανιωνίου και της Δάφνης, Βάσκο Εφθίμοφ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στα 39 του χρόνια!  

Αποσύρθηκε στα 39 του ο Εφθίμοφ (pics)

Ο Εφθίμοφ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί σε EuroBasket με δυο διαφορετικές εθνικές ομάδες! Το έκανε το 2001 με τη Γαλλία και το 2009 με τη Βουλγαρία ενώ ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω Instagram, ανεβάζοντας video με τις φανέλες όλων των ομάδων που έχει αγωνιστεί. 

Αναλυτικά έγραψε: «Ανακοινώνω επισήμως την απόσυρση μου από το μπάσκετ. Μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου, που στάθηκαν δίπλα μου σε καλές και κακές στιγμές. Ευχαριστώ επίσης όλους τους πρώην συμπαίκτες, προπονητές μου και στενούς φίλους για όλα. Θέλω να ευχαριστήσω το ίδιο το μπάσκετ, επειδή έχω μάθει τόσα πολλά από αυτό και συνεχίζω να μαθαίνω καθημερινά.  

Ανυπομονώ να γίνω προπονητής στο άμεσο μέλλον και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τη νεότερη γενιά. Big Vas, OPA, Beast, Bigmov, Chicho Beef, Mr Double Double, Big Head, Big Fella κ.α. ήταν προσωνύμια που μου δόθηκαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. ΑΠΟΧΩΡΩ!!». 

Ο Εφθίμοφ ήταν μέλος του Αμαρουσίου που κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα το 2001 ενώ έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Γαλλίας το 1998 με την Ορτέζ, Ρωσίας το 2002 με την Ουράλ Γκρέιτ και Σλοβενίας το 2006 με την Ολίμπια Λουμπλιάνα.

Best of internet