ΑΟ Αγρινίου: Από τον ορισμό ήταν τελειωμένο το ματς!

Gazzetta team
ΑΟ Αγρινίου: Από τον ορισμό ήταν τελειωμένο το ματς!

bet365

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν στον ΑΟ Αγρινίου λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα με την Καστοριά (εντός έδρας ήττα με 66-73) και καταφέρονται προς τους δύο διαιτητές της αναμέτρησης!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ομάδας του Χρήστου Μυριούνη, μετά το τέλος του ντέρμπι της Β΄εθνικής μπάσκετ ανδρών αναφέρει:

«Μετά τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Σ. Καστοριάς αντιληφθήκαμε ότι το παιχνίδι ήταν ήδη τελειωμένο. Η διαιτησία των κυρίων Γερακίνη και Φακίτσα εμπλέκει δόλο. Κάνανε τα πάντα για να κερδίσει η Καστοριά και φυσικά τα κατάφεραν με το τελικό 66-73. Μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας και απέναντι στην ομάδα μας μόνο έτσι θα κέρδιζαν.

ΥΓ. Ο Α.Σ. Καστοριάς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, θα ανέβει στην Α2 Κατηγορία, αλλά δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα