Βόβορας: «Εξαιρετικοί παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα»

ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ

Βόβορας: «Εξαιρετικοί παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα»

Βόβορας: «Εξαιρετικοί παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα»

Ο Γιώργος Βόβορας δεν απέκλεισε μετά το τέλος του αγώνα το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα, ενώ αποθέωσε τους παίκτες των «πρασίνων»...

«Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι προσεγγίσαμε το παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ενέργεια. Είναι δύσκολο μέσα σε δύο ημέρες με τέτοιο δύσκολο ταξίδι και παιχνίδι να βγάλεις ενέγεια. Θέλαμε να κάνουμε ροτέισον λόγω των δύο αγώνων της Ευρωλίγκας που ακολουθούν» δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας και συνέχισε:

«Θέλαμε να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια. Αποφασίσαμε να προστατέψουμε τον Γκιστ. Θα έμπαινε αν χρειαζόταν καθώς προερχόταν από τραυματισμό. Αποφασίσαμε να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Κάναμε τριάντα ασίστ και 21 λάθη. Η ομάδα είχε καλή εικόνα κι αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το πως προπονείς μία ομάδα όταν ξέρεις ότι θα φύγεις: «Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε σε μία δύσκολη βδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γινόταν. Αν θα μείνουμε στην ομάδα δεν το ξέρουμε. Θα το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατηθεί η ομάδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά: «Τα παιδιά είναι εξαιρετικοί παίκτες κι έχουν ισχυρή προσωπικότητα. Όταν «τρως» χαστούκι σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα υπήρχε αντίδραση. Η ομάδα αντέδρασε. Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουμε διαφορετική εικόνα. Νομίζω ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση των παικτών».

 

Best of internet