Καλαμπάκος: «Τους φοβηθήκαμε και τους σεβαστήκαμε περισσότερο»

ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE

Καλαμπάκος: «Τους φοβηθήκαμε και τους σεβαστήκαμε περισσότερο»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του δεν είχε καμία τύχη στο ματς και υπογράμμισε ότι ήθελε και τύχη σε αυτό το ματς.

Καλαμπάκος: «Τους φοβηθήκαμε και τους σεβαστήκαμε περισσότερο»

«Δουλεύουμε αρκετά όλη την εβδομάδα, αλλά δεν πετυχαίνουμε με τις μεγάλες ομάδες όλα αυτά που προγραμματίζουμε ή σχεδιάζουμε. Πέρασε δύσκολο δεκαπενθήμερο γιατί παίξαμε κολλητά με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ελπίζω ότι τώρα που τελείωσαν αυτά τα παιχνίδια να μπούμε σε ρυθμό. Παίζαμε διαφορετικές μέρες και ταλαιπωρηθήκαμε, συν τα ταξίδια που είναι πολλά» δήλωσε αρχικά ο Ντίνος Καλαμπάκος και συνέχισε:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ερχόμαστε από τρία πολύ άσχημα παιχνίδια σε θέματα ποιότητας μπάσκετ. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που χρειαζόμαστε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας, τα αποτελέσματα είναι περίεργα. Θέλαμε τύχη όπως στο παιχνίδι της Λευκάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε με τα πόδια από τη Μόσχα για να είναι κουρασμένος. Ό,τι σχεδιάσαμε δεν το καταφέραμε.

Τους φοβηθήκαμε και τους σεβόμαστε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε. Το παιχνίδι το ευχαριστηθήκαμε όταν παίζαμε ελεύθερα και είχε ξεφύγει το ματς. Σε βολεύουν αυτά τα παιχνίδια να δεις πράγματα για την ομάδα σου. Έχουμε δρόμο αρκετό ακόμα, αλλά βρίσκουμε κάποια στοιχεία και σημάδια βελτίωσης για να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα».

Για το αν έχει πίεση, ο τεχνικός του Κόροιβου, είπε: «Δεν υπάρχει πίεση. Στην Α2 κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα. Εδώ είναι διαφορετικός κόσμος. Η Α1 είναι διαφορετικός κόσμος σε σχέση με αυτά που είχα συνηθίσει να βλέπω και να κάνω. Ευχάριστος κόσμος».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει και αν υπάρχει υπομονή: «Ο Κόροιβος θυμίζει πολλά πράγματα από την δικιά μου την παλιά ομάδα. Δεν έχουμε πολλά χρήματα, σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι άνθρωποι ξέρουν που είναι και τι προβλήματα έχουμε. Εγώ είμαι σε γνώριμη κατάσταση. Είμαστε κωλοπετσωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Αν δεν αντέχεις να πληρώσεις, δεν τα σκέφτεσαι κιόλας. Προσπαθείς να πας με το μπάτζετ που έχεις και τα παιδιά που έχεις. Τα παιδιά σκοτώνονται και παλεύουν. Θα εξαντλήσουμε για το που μπορεί να φτάσει ο καθένας. Αν αυτό είναι αρκετό για τον Κόροιβο θα φανεί. Δεν είμαι απογοητευμένος, παλεύω».

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε με τη σειρά του: «Ξέραμε ότι παίζαμε με τον Παναθηναϊκό και ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Για μας ξεκινάει το πρωτάθλημα από την άλλη εομάδβδα με τη Λευκάδα όπου θα είναι σημαντικό ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να κερδίσουμε».

Best of internet