Μπαρτζώκας για Πασκουάλ: «Η Ελλάδα δεν είναι εύκολο μέρος!»

Μπαρτζώκας για Πασκουάλ: «Η Ελλάδα δεν είναι εύκολο μέρος!»

Μπαρτζώκας για Πασκουάλ: «Η Ελλάδα δεν είναι εύκολο μέρος!»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα κι εν συνεχεία μίλησε για το νέο περιβάλλον του Καταλανού προπονητή.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης με τους Πειραιώτες έγινε ο πρώτος Έλληνας που κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και μόλις ο δεύτερος που κοουτσάρει στο ισπανικό πρωτάθλημα, έπειτα από τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Μπαρτζώκας διαδέχτηκε τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έκλεισε πέρσι τον κύκλο του στους Καταλανούς έπειτα από οκτώ χρόνια, πέντε συμμετοχές σε Final 4, έναν τίτλο EuroLeague, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Copa del Rey και τέσσερα SuperCopa.

Ο Πασκουάλ θα κοουτσάρει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας αφού ήλθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Από την πλευρά του ο Μπαρτζώκας κλήθηκε να σχολιάσει το νέο... εργασιακό περιβάλλον του Καταλανού κόουτς, εξηγώντας πως: «Η ατμόσφαιρα που θα βρει ο Τσάβι Πασκουάλ στην Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την περίοδο που εργάστηκα εκεί. Η Ελλάδα δεν είναι εύκολο μέρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα