Η ανάλυση της Ουσάκ Σπορτίφ

Η ανάλυση της Ουσάκ Σπορτίφ

Η ανάλυση της Ουσάκ Σπορτίφ

bet365

Ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος αναλύει την Ουσάκ Σπορτίφ.

Στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Άρη στρέφουν την προσοχή τους στο Fiba Champions League όπου αντιμετωπίζουν την Ουσάκ Σπορτίφ (26/10).

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Παντελής Μπούτσκος (συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου) ανέλυσε την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Όπως δεν αφήσαμε τις ήττες να αγγίξουν την καρδιά μας και να μας λυγίσουν, έτσι οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά τη χθεσινή νίκη στο ντέρμπι, ώστε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο απέναντι στην Ουσάκ, καθώς είναι ο τρίτος μας αγώνας τις τελευταίες έξι μέρες. Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε το σπίτι μας αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, αφού ο όμιλος μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός όπως μας έδειξε η πρεμιέρα.

Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ ταλέντο, που προκάλεσε αίσθηση με τη νίκη της επί της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο ΟΜπράντοβιτς στην τουρκική λίγκα. Στην περιφέρεια ο Lyons έχει τα κλειδιά της ομάδας, με μεγάλο κομμάτι της δημιουργίας του στο τρανζίσιον με το πικ & ρολ. Επίσης ο ΜακΚίσικ είναι ένας πολύ αξιόπιστος σουτέρ, που χρησιμοποιεί σωστά τα σκριν για να ελευθερωθεί, ενώ μέσα στη ρακέτα σημείο αναφοράς αποτελεί ο Μονρόε που είναι ο αποδέκτης των ασίστ του Lyons, αλλά και ανανεώνει αρκετές επιθέσεις με τα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσουμε αυτή την τριάδα σε χαμηλά ποσοστά, γιατί είναι δεδομένο ότι θα πάρουν τον μεγαλύτερο όγκο των προσπαθειών. Επίσης στη θέση «4» έχουμε να αντιμετωπίσουμε ικανούς σουτέρ όπως οι Κάνταν και Φρεϊμάνις που ανοίγουν τους χώρους και καθιστούν δύσκολο το έργο της άμυνας.

Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να βελτιώσουμε τις συνεργασίες μας και τους αυτοματισμούς μας στην επίθεση, αλλά και την επικοινωνία μας στην άμυνα. Για μας τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι. Από τη διαδικασία αυτή καλούμαστε να ωριμάσουμε ως ομάδα, καθώς έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη και πολύ απαιτητική σεζόν. Κάθε φορά θέλουμε να παρουσιάζουμε στο παρκέ ένα συμπαγές σύνολο, που να αγωνίζεται με υψηλό κίνητρο και να πιέζει τα όρια του προς τα πάνω. Άλλωστε δεν υπάρχει σύντομο μονοπάτι ώστε να κόψεις δρόμο για την επιτυχία. Θα πρέπει να διανύσεις όλη τη διαδρομή…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα