Πασκουάλ: «Να πάρουμε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάμε Final 4» (aud)

Πασκουάλ: «Να πάρουμε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάμε Final 4» (aud)

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Να πάρουμε τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάμε Final 4» (aud)

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε σε ραδιόφωνο της Καταλονίας και αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού.

Ο Καταλανός τεχνικός πιάνει δουλειά από σήμερα με στόχο να κάνει τον Παναθηναϊκό και πάλι πρωταγωνιστή ώστε να επιστρέψει στους τίτλους. Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στο «RAC1» (ραδιόφωνο της Καταλονίας) και εξέφρασε τις πρώτες του εντυπώσεις τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μικρή κάμψη τα τελευταία χρόνια και θέλει να επιστρέψει μαζί του σε τίτλους και Final 4.

Αναλυτικά ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε, «Πέρασαν μήνες και ήθελα να γυρίσω στα παρκέ. Όλα πήγαν καλά. Είμαι πλέον στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν είναι στο επίπεδο άλλων ετών, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος σύλλογος. Μια ομάδα που θέλει να παίξει καλό μπάσκετ και να κερδίζει. Μία ομάδα που θέλει να πάρει πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάει στο Final 4. Κατάλαβα τη δύναμη της με το... καλημέρα από τον κόσμο στο αεροδρόμιο που με χαιρέτησε. Έχει μεγάλη ιστορία εδώ αυτή η ομάδα. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε προπονήσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Είναι καλή ομάδα. Ξέρω τους παίκτες. Θα μας λείψει ο Τζέιμς που αλλάζει τα πράγματα στη θέση «1». Σιγά σιγά όμως πρέπει να φτάσουμε εκεί που πρέπει και ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει νικητής».

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα... «Πριν τη Μπαρτσελόνα και την επιστροφή μου, προηγούνται άλλα μεγάλα παιχνίδια. Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν για αυτή. Δεν το σκέφτομαι ακόμη. Τώρα έφτασα, έχω άλλα πράγματα πιο σημαντικά στο μυαλό μου. Με περιμένει πολλή δουλειά και θέλω να δουλέψω καλά για να πετύχω. Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, αλλά τώρα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού».

Ακούστε μέρος των δηλώσεων εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα