Λυκογιάννης: «Εχθρική προς εμάς η διαιτητική τριάδα»

Λυκογιάννης: «Εχθρική προς εμάς η διαιτητική τριάδα»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ρέλεφορντ και στην εχθρική διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου.

Έντονα παράπονα παρά τη νίκη της ομάδας του είχε ο προπονητής του Κολοσσού.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ήταν ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς για την ομάδα μας. Είχαμε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα. Είχαμε να διαχειριστούμε την έλευση ενός καινούριου παίκτη. Ευτυχώς ήταν παλιός γνώριμος, οπότε η προσαρμογή του ήταν γρήγορη. Να προσαρμόσουμε τον Άχονεν σε μία καινούρια θέση. Να διαχειριστούμε την κακή μας ψυχολογική κατάσταση μετά τις δύο ήττες, αλλά και την πίεση του αποτελέσματος. Παίζαμε με μία καλή ομάδα που έχει πολύ πλούσιο ρόστερ.

Το τρίτο που εμφανίστηκε σήμερα, ήταν ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε το διαιτητικό τρίο που ήταν εξαιρετικά εχθρικό προς εμάς. Τεχνικές ποινές και φάουλ ανύπαρκτα και μία στάση που έδειχνε απίστευτη εχθρικότητα και ξεσήκωσε ένα κοινό γνωστό για τη φίλαθλη και κόσμια συμπεριφορά του. Βγάλαμε συναίσθημα στο παιχνίδι μας, ματώσαμε και παλέψαμε, ενώ παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι γιατί το αγαπάμε».

Ο Λάνγκστον Χολ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Ο Τρέβορ ήταν όλα τα λεφτά. Σκόραρε, δημιούργησε και έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη. Το ίδιο έκανε και ο Ουάτσον. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά για να ανεβάσουμε το ρυθμό του αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη. Ο Τρέβορ είναι καταπληκτικός παίκτης, αλλά σήμερα παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Θα δουλέψουμε για όλα τα επόμενα παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα