Βετούλας: «Δεν πρέπει να παίζουμε μόνο με το ένστικτο»

Βετούλας: «Δεν πρέπει να παίζουμε μόνο με το ένστικτο»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κολοσσού στα τελευταία 15 λεπτά του ματς.

Ο Προμηθέας κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ για 25' του αγώνα στη Ρόδο, ωστόσο στη συνέχεια ο Κολοσσός επέβαλλε το ρυθμό του και νίκησε δίκαια.

Ο Νίκος Βετούλας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε, «Μέχρι το 24’ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Από ‘και πέρα ο Κολοσσός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και με το πάθος που είχε ο Κολοσσός πήρε τη νίκη. Τα λάθη και το ποσοστό στα τρίποντα, επίσης, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για το πως πρέπει να παίζουμε εκτός έδρας και όχι μόνο με το ένστικτο. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια. Ο Κολοσσός ερχόταν από δύο ήττες και ήθελε πολύ το παιχνίδι. Εμείς το ξέραμε, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το πάθος του Κολοσσού».

Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε και αυτός για την αναμέτρηση, «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Κολοσσού για την τιμή που μου έκανε και με βράβευσε, αλλά και τον υπέροχο κόσμο για τα έξι χρόνια αγάπης που εισέπραξα εδώ. Γι’ αυτό θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου και το εννοώ. Για το παιχνίδι, μέχρι το 27’ ήμασταν πολύ καλά, αλλά δυστυχώς στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ξέραμε ότι ο Κολοσσός ήθελε πιο πολύ το ματς. Ένα σημαντικό στοιχείο που μας λείπει είναι το πάθος για τη νίκη. Ο Κολοσσός έδειξε να είχε πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα