Μπρατσιάκος: «Η καλύτερη ΑΕΚ της δεκαετίας»

Μπρατσιάκος: «Η καλύτερη ΑΕΚ της δεκαετίας»

bet365

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος περίμενε καλύτερη εικόνα από τους παίκτες του, αποθέωσε την ΑΕΚ και ανακοίνωσε τον Αντεγκμπόγιε.

Η Κύμη δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, κάτι το οποία άφησε δυσαρεστημένο τον Bασίλη Μπρατσιάκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Κύμης:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και που κρίθηκε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε πει με τα παιδιά, ότι έπρεπε να είμαστε σκληροί απέναντι στην ΑΕΚ, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Βλέποντας τις προπονήσεις, περίμενα πολύ διαφορετικό ξεκίνημα. Δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Ξεκινήσαμε με 0/5 ελεύθερα σουτ και η ΑΕΚ είχε 6/10 αντίστοιχα.

Η φετινή ΑΕΚ είναι η καλύτερη της τελευταίας 10ετίας, με τεράστιο βάθος, επιπέδου Ευρωλίγκας. Της δώσαμε την δυνατότητα να κερδίσει πολύ εύκολα. Δεν είναι η εικόνα αυτή, της ομάδας μας. Δεν είναι δικαιολογία οι δύο ξένοι που λείπουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε βάρος στο να κάνουμε φάουλ, να παίξουμε πιο σκληρά. Η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε νομίζω. Όταν μπαίνουν παίκτες από τον πάγκο, θέλουν να δείξουν πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα πάνω από 2 μέτρα από το δύο και πάνω. Πολύ ποιοτικοί παίκτες.

Κρατάμε ότι μειώσαμε την διαφορά και παίξαμε ένα ικανοποιητικό δεύτερο ημίχρονο. Θα είμαστε καλύτεροι με τους δύο ξένους που μας λείπουν και από εδώ και πέρα θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για ονόματα ξένων: «Ο Αντεγκμπόγιε είναι παίκτης μας πλέον. Ταιριάζει στο παιχνίδι μας. Σκληρός στην άμυνα, καλός στο τρανζίσιον και πολύ καλός στις διεισδύσεις. Πιστεύω σύντομα θα υπογράψει και ο δεύτερος ξένος. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Το ότι είναι μαζί μας στο τεχνικό τιμ ο Νίκου, που είναι ίσως ο καλύτερος ασίσταντ της Ελλάδας, ίσως αυτό να ήταν ένας παραπάνω λόγος για να έρθει σε εμάς ο Αντεγκμπόγιε».

Για τι κέρδισε η ομάδα του σήμερα: «Σήμερα θεωρώ ότι κερδίσαμε κάποιους παίκτες που μας έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί».

Για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θα είναι δυνατή πρόβα με τον Παναθηναϊκό, για το ματς που μας ενδιαφέρει, με τα Τρίκαλα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί πιστεύω, με τους δύο ξένους».

O Δημήτρης Σταμάτης με τη σειρά του τόνισε πως... «Εμείς αντίθετα με την ΑΕΚ, δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, δεν είχαμε καλές επιλογές. Όταν χάνεις την διαφορά με μια ομάδα επιπέδου ΑΕΚ, δεν είναι εύκολο. Δείξαμε σημάδια ανάκαμψης στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και είχαμε καλύτερη εικόνα. Κρατάμε την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου και τώρα κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα