Μιχάλογλου: «Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ»

Gazzetta team
Μιχάλογλου: «Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ»

bet365

Ο Κόροιβος δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/10, 17:00) και ο Αντώνης Μιχάλογλου εξήγησε ότι η ομάδα της Ηλείας θέλει να δείξει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς με την Κύμη.

Το blog του 28άχρονου φόργουορντ στο esake.gr

«Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου.

Μετά από ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα για μας στην Κύμη κι ενώ είχαμε μεγάλη πίστη γι' αυτό το παιχνίδι έχουμε τώρα μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στην Κύμη μείναμε μακριά από το πλάνο του προπονητή μας,κάναμε το αντίθετο από αυτό που λέγαμε όλη την εβδομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις ο αντίπαλος, δε σου χαρίζεται.

Την Κυριακή θέλουμε να δείξουμε σαφώς ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και να καταφέρουμε να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε τόσο καιρό στο γήπεδο τα οποία θα μας βοηθήσουν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη πάντως, είχαμε μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε από τις αθλητικές δραστηριότητες καθώς επισκεφτήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ήλιδας και με την βοήθεια του ξεναγού μάθαμε την ιστορία της περιοχής και πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα και το είχαμε ανάγκη!

Καλή επιτυχία σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα