Ξεπερνιέται το lock out και με... παρέμβαση MJ

Αντωνία Σπανού
Ξεπερνιέται το lock out και με... παρέμβαση MJ

bet365

Όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει φόβος lock out και παίκτες και λίγκα θα συμφωνήσουν στους νέους όρους. Έβαλε το χεράκι του και ο Τζόρνταν γι' αυτό.

Ο Άνταμ Σίλβερ, ο κομισάριος του ΝΒΑ, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι συζητήσεις με τους παίκτες έχουν τρομαχτική πρόοδο και όπως όλα δείχνουν ξεπερνιούνται οι αρχικές δυσκολίες.

«Δεν έχουμε τελειώσει, δηλαδή δεν έχουμε συζητήσει για όλους τους όρους για να έχουμε μια ολοκληρωτική συμφωνία, αλλά οδεύουμε προς τα εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ανακοινώνω αυτό».

Οι συζητήσεις πάνε πoλύ διαφορετικά από το 2011 και το lock out.

Αυτή την φορά οι δύο πλευρές συναντιούνται εδώ και μερικούς μήνες και είναι πρόθυμες να φτάσουν σε συμφωνία πριν τις 15 Δεκέμβρη, όπου μπορεί κάποια από τις δύο πλευρές να αντιδράσει και να δηλώσει θέληση για αποχώρηση.

Ρόλο στις πετυχημένες διαπραγματεύσεις έπαιξε και ο Μάικλ Τζόρνταν, νέος ιδιοκτήτης των Χόρνετς.

«Για τους παίκτες να τον βλέπουν σε αυτήν θέση, χωρίς να παίζει ρόλο αν λέει κάτι ή ότι με το ζόρι πρέπει να δεχτούν κάτι που λέει, αλλά νομίζω ότι προσθέτει ένα μοναδικό στοιχείο σε αυτή την λίγκα, να υπάρχει ένας σούπερσταρ που να έχει σήμερα ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα