Βόβορας: «H ομάδα έχει μαχητές και νικητές»

Βόβορας: «H ομάδα έχει μαχητές και νικητές»

Γιώργος Κούβαρης
Βόβορας: «H ομάδα έχει μαχητές και νικητές»
Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο το οποίο κρίθηκε -ουσιαστικά- το ματς.

«Είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα αντέδρασε. Στο ντέρμπι είχαμε αφήσει μια εικόνα η οποία δεν μας άξιζε. Αυτή η ομάδα είναι γεμάτη από μαχητές και νικητές και όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Χρησιμοποιήσαμε τη προετοιμασία που έκανε ο κόουτς Πεδουλάκης. Εβαλε τη φιλοσοφία του στην ομάδα και δουλέψαμε δύο μήνες πάνω σε αυτήν» ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού, ο ποίος στάθηκε και στο ματς:

«Πέρυσι η ΤΣΣΑ είχε 91 πόντους κατά μ.ο. και ένας από τους στόχους μας ήταν να την κρατήσουμε κάτω από τους 80. Για 35 λεπτά τα καταφέραμε καλά και τους αποτρέψαμε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Ομως στο τελευταίο πεντάλεπτο, αστοχήσαμε σε κάποια layups όπως και κάποια άλλα σουτ που μας στέρησαν το δικαίωμα της νίκης. Συγχαρητήρια στον κόουτς Ιτούδη για την υπέροχη δουλειά που κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.