Ο βοηθός του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο βοηθός του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο βοηθός του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ο άλλοτε βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα, Ινίγο Θορθάνο, θα ακολουθήσει τον Καταλανό προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για να αντικαταστήσει τον Αργύρη Πεδουλάκη και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Στο μεταξύ, η larioja.com προχώρησε το θέμα λίγο... παραπάνω και αναφέρει ότι ο πρώην βοηθός του στην Μπαρτσελόνα, Ινίγο Θορθάνο θα τον ακολουθήσει στην Ελλάδα ώστε να αναλάβει χρέη ασίσταντ κόουτς στους «πράσινους».

O 43άχρονος Ισπανός προπονητής έχει διατελέσει ασίσταντ κόουτς στην Μπαρτσελόνα την περίοδο 2009-'16 ενώ το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πασκουάλ τον θέλει στο πλευρό του στον Παναθηναϊκό. Μαζί, άλλωστε, έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague το 2010, τέσσερα πρωταθλήματα στη Liga Endesa και τρία Copa del Rey.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα