Ρέλεφορντ: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον Κολοσσό»

Ρέλεφορντ: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον Κολοσσό»

Ρέλεφορντ: «Χαίρομαι που επέστρεψα στον Κολοσσό»

bet365

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ έκανε τις πρώτε του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη Ρόδο για χάρη του Κολοσσού.

Ο Άρης Λυκογιάννης από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο Τρέβορ Ρέλεφορντ ήθελε να τον φέρει πίσω στη Ρόδο (αγωνίστηκε πέρυσι) και τα κατάφερε.

Ο Αμερικανός θα πραγματοποιήσει το φετινό του ντεμπούτο απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας και προέβη στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο νησί της Ρόδου και που θα παίξω ξανά στον Κολοσσό H Hotels. Επίσης, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό και θερμό κοινό, που πέρυσι μας έκανε όλους να αισθανθούμε πολύ όμορφα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Επίσης, ξέρω πως έχει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ. Απλά, πρέπει να παίζουμε με ενέργεια και ομαδικά, ώστε να πάνε όλα καλά και να κάνουμε μία καλή χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύο δύσκολες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από το Σάββατο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα