Μία λεπτομέρεια και... ανακοινώνεται

ΘΕΜΑ... ΛΕΠΤΩΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΠΟΥ «ΒΛΕΠΕΙ» ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ

Μία λεπτομέρεια και... ανακοινώνεται

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανακοίνωση για τη πρόσληψη του Τσάβι Πασκουάλ, αφού ο Καταλάνός κόουτς υπέγραψε και μένει να διευθετηθεί μία και μόνο λεπτομέρεια. Εξετάζει τον Μαυροκεφαλίδη!

Μία λεπτομέρεια και... ανακοινώνεται

Ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να θεωρείται ήδη προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», το οποίο θα τον κάνει κάτοικο του... «Νίκος Γκάλης» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί ο «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών είναι η υπογραφή και του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Μόσχα, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods δίνει τη δική του μάχη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague. 

Μόλις «πέσει» και η δική του υπογραφή η διοίκηση θα προχωρήσει και στην επίσημη ανακοίνωση, με τον Καταλανό τεχνικό να αναμένεται (ίσως και) αύριο στην Αθηνα προκειμένου να πιάσει δουλειά. Μάλιστα, το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι όσον αφορά τα «θέλω» του Πασκουάλ, είναι αυτό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε είναι Έλληνας και δεν θα χρειαστεί να πάρει τη θέση κάποιου άλλου ... 

Best of internet