Σάιμπερτ: «Το παιχνίδι δε μπορεί να περιμένει»

Σάιμπερτ: «Το παιχνίδι δε μπορεί να περιμένει»

bet365

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αναφέρθηκε στην ήττα και το ταξίδι στην Πολωνία, στην κούραση και στο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία σε ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αναφέρει:

«Γεια σας,

Το ταξίδι στην Πολωνία ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Δεν είχα παίξει ποτέ ξανά ένα παιχνίδι με τρεις παρατάσεις. Είναι πολύ κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη. Πάλι οι λεπτομέρειες και κάποια λάθη που κάναμε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Λάθη όμως που δεν πρέπει να γίνονται.

Δεν γίνεται όμως να μείνουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και να μας ενόχλησε πρέπει να το ξεπεράσουμε, γιατί υπάρχει παιχνίδι το Σάββατο. Από τη μέρα που ήρθα, είναι το μόνο παιχνίδι για το οποίο έχω ακούσει τόσα πολλά. Έχω δει συνθήματα στους τοίχους, έχω ακούσει κόσμο να μιλάει. Έχω καταλάβει πως υπάρχει τεράστια αντιπαλότητα. Έχω καταλάβει πως τέτοια παιχνίδια έχουν χτίσει την ιστορία του σωματείου και πως ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό το ματς. Για αυτό και εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να το κερδίσουμε.

Θα έχει πλάκα που θα συναντήσω και πάλι τον Marble. Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Είχαμε ανάλογες εμπειρίες την περσινή χρονιά και θα είναι ενδιαφέρον να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο. Αυτή την στιγμή δεν ενδιαφέρομαι να του μιλήσω. Έχουμε διαφορετικούς στόχους αυτή την στιγμή και ο δικός μου στόχος είναι να κερδίσουμε την ομάδα του. Μετά πάλι φίλοι θα είμαστε.

Δεν είναι εύκολο να ετοιμαστείς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα για να παίξεις τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα υπολογίζεις. Έχεις ένα ταξίδι που βγαίνει λίγο πιο δύσκολο από αυτό που υπολόγιζες, μειώνεται ο χρόνος σου για να προετοιμαστείς για το επόμενο ματς, πρακτικά πρέπει να προσπαθήσεις κυρίως μόνος σου να ετοιμάσεις τον εαυτό σου για να μπεις στο πνεύμα του επόμενου αγώνα. Και να ετοιμάσεις και το σώμα σου.

Κάποτε είχα πει στο μικρό μου αδερφό, ότι είμαι πολύ κουρασμένος και μου απάντησε.. ‘’ναι, αλλά το παιχνίδι δεν μπορεί να περιμένει. Θα παιχτεί’’. Κι αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Είτε είμαστε κουρασμένοι, είτε έχουμε πρόβλημα να προσαρμοστούμε στην απουσία του Βαγγέλη, είτε οποιαδήποτε άλλο μπορεί να είναι το πρόβλημα, το παιχνίδι θα γίνει Και για αυτό πρέπει να βρεις τόπο να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά, γιατί στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται να δικαιολογήσουν την ήττα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα