Μεγάλη συνεργασία για τον Άρη

Μεγάλη συνεργασία για τον Άρη

Gazzetta team
Μεγάλη συνεργασία για τον Άρη

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την «Coca-Cola Τρία Έψιλον», η οποία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό των «κίτρινων» την εφετινή σεζόν.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την κορυφαία ελληνική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών, «Coca-Cola Τρία Έψιλον», η οποία θα είναι χορηγός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17».

Ποια είναι η «Coca-Cola 3Ε»

Η «Coca-Cola Τρία Έψιλον» ιδρύθηκε το 1969. Εξυπηρετεί τις ανάγκες εκατομμυρίων καταναλωτών στην Ελλάδα, παράγοντας και διανέμοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας με 553,497 εκατ. lt προϊόντος σε πωλήσεις. Παράγει στις εγκαταστάσεις της ανά την Ελλάδα και διαθέτει στην ελληνική αγορά, 15 μάρκες και συνολικά περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα και συσκευασίες, κορυφαία σε ποιότητα και αγαπημένα από τους Έλληνες καταναλωτές.

Στα προϊόντα αυτά συγκαταλέγονται τα σήματα της Τhe Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει στην Ελλάδα όπως: Amita, Amita Motion, Amita Fun, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ.

Διανέμει επίσης τα snacks TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που προσφέρει στην ελληνική αγορά περιλαμβάνει και τη διανομή αλκοολούχων ποτών των οίκων The Edrington Group, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Η «Coca-Cola Τρία Έψιλον» είναι μέρος του Ομίλου Coca-Cola HBC, κορυφαίου εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company με όγκο πωλήσεων που ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Διαθέτει ευρεία γεωγραφική κάλυψη με δραστηριότητα σε 28 χώρες, εξυπηρετώντας τις ανάγκες περισσότερων από 590 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα