Ιβάνοβιτς: «Να επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας»

Ο ΓΚΑΡΝΤ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Ιβάνοβιτς: «Να επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας»

Ιβάνοβιτς: «Να επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας»

Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στην Basket League κόντρα στην Κύμη (22/10, 17:00) και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ζήτησε από τον κόσμο της «Ένωσης» να ξεσηκώσει την ομάδα με τις φωνές του!  

To blog του Μαυροβούνιου γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr 

«Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε και στα επόμενα. Ξέρουμε πως για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε κάθε αγωνιστική το 100% των δυνατοτήτων μας και να βλέπουμε με σοβαρότητα τον κάθε αντίπαλο.  

Η προετοιμασία μας συνεχίζεται για τον αγώνα με την Κύμη. Σίγουρα, είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και το μόνο βέβαιο είναι, ότι από το πρώτο λεπτό θα (προσπαθήσουμε να) ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι το... αφεντικό.  

Άκουσα από τους συμπαίκτες μου, ότι η Χαλκίδα είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και ότι θα επαναληφθεί η ατμόσφαιρα της Πάτρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας για την υποστήριξη του και περιμένω όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου να μας ξεσηκώσουν με τις φωνές τους και να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη όλοι μαζί».

Best of internet