Βεργίνης: «Κατάθεση ψυχής για τη νίκη»

Βεργίνης: «Κατάθεση ψυχής για τη νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο και την επιστροφή συμπαικτών του στην ενεργό δράση.

Ο γκαρντ του Απόλλωνα έγραψε στο προσωπικό του blog στο esake.gr τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημήτρη Βεργίνη:

«Καλησπέρα σε όλους,

Μια ακόμα εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της όμως ελπίζουμε να κλείσει ευχάριστα για εμάς μιας και οι δύο προηγούμενες ήταν δύσκολες. Η ήττα από Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε στο μεγαλύτερο βαθμό τους σίγουρα μας προβλημάτισε και όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας δουλέψαμε επάνω στα λάθη που κάναμε για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι κόντρα στο Ρέθυμνο και να κάνουμε ουσιαστικά μια καινούργια αρχή.

Σε κανέναν μας δεν αρέσει το γεγονός ότι έχουμε στην πλάτη μας το 0/2 και είμαστε χωρίς βαθμό από νικηφόρο αποτέλεσμα όμως στο χέρι μας είναι να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση και να κάνουμε…σεφτέ στο αυριανό παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης όπως επίσης ξέρουμε καλά ότι ο αντίπαλος μας έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε του Άρη και του Κολοσσού Ρόδου, όμως αυτό δεν μας πτοεί. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι μέσα στο παρκέ για 40 αγωνιστικά λεπτά, να ακολουθήσουμε πιστά τους οδηγίες του προπονητή μας και να καταθέσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που θέλει.

Όπως εξελίχθηκε η εβδομάδα οι απουσίες έχουν μειωθεί και όλα πάνε κατ’ ευχήν θα παραταχθούν κόντρα στο Ρέθυμνο χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αφού και ο Μάικλ Κόμπινς που είχε μείνει εκτός για 20 ημέρες από την Πέμπτη μπήκε και αυτός σιγά σιγά στις προπονήσεις και θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας. Παράλληλα, οι Χίκι και Βίτκοβατς είχαν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στην ομάδα και αυτό πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά.

Παίζουμε στην έδρα μας και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε οπωσδήποτε για να μπορούμε να κοιτάζουμε μπροστά με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Οι φίλαθλοι μας στην κερκίδα αποτελούν τον παίκτη παραπάνω για εμάς για αυτό και τους έχουμε ανάγκη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να στέκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Η στήριξη τους είναι σημαντική για εμάς όχι μόνο στις χαρές και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα