Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοινωση του Πασκουάλ

Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοινωση του Πασκουάλ

Γιώργος Κούβαρης
Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοινωση του Πασκουάλ

bet365

Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η επισημοποιήσει της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον 44χρόνο Καταλανό τεχνικό. Σε τελική επεξεργασία οι όροι του συμβολαίου του.

Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τυπικό μέρος των επαφών του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ και τον δικηγόρο του Τσάβι Πασκουάλ.

Όπως πρώτο έγραψε το gazzetta.gr ο Ζόραν Σάβιτς βρέθηκε στην Αθήνα και στην συνάντηση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καλύφθηκε όλο το χάσμα που είχε δημιουργηθεί στην πρώτη τηλεφωνική επαφή των δύο πλευρών.

Οι πράσινοι ικανοποίησαν όλους τους όρους που είχε θέσει ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και έτσι επήλθε η συμφωνία, η οποία θα επισημοποιηθεί μόλις διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες και αποσταλεί το συμβόλαιο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο με διόλου ευκαταφρόνητες ετήσιες αποδοχές και δικό του επιτελείο.

Όπως όλα δείχνουν (μια και ο ίδιος χθες μιλώντας σε καταλανικό ραδιόφωνο παραδέχτηκε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό) ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μόνιμη μετακόμιση στην Αθήνα κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι το Σάββατο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δώσει το παρόν και στην απογευματινή προπόνηση που θα έχει η ομάδα ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Κόροιβο για την τρίτη αγωνιστική της Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα