Απίστευτο φινάλε στο WNBA, πρωταθλήτριες οι Sparks! (vids)

Απίστευτο φινάλε στο WNBA, πρωταθλήτριες οι Sparks! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Απίστευτο φινάλε στο WNBA, πρωταθλήτριες οι Sparks! (vids)

bet365

Πρωταθλήτριες του WNBA για τρίτη φορά στην ιστορία τους οι Λος Άντζελες Σπαρκς, που επικράτησαν των Μινεσότα Λινξ με σκορ 77-76 έπειτα από τρομερό παιχνίδι και συνταρακτικό φινάλε!

Με πολυτιμότερη παίκτρια της σειράς των τελικών του WNBA την Κάντεϊς Πάρκερ που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι, μετρώντας συνολικά 28 πόντους και 12 ριμπάουντ στο πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι, οι Σπαρκς έφτασαν στο 3-2 και την κατάκτηση του δαχτυλιδιού σε παιχνίδι του οποίου το φινάλε προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

H Πάρκερ αφιέρωσε την επιτυχία της ομάδας της και τον δικό της καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον μέντορά της, Πατ Σάμιτ, που «έφυγε» από τη ζωή...

Η Μουρ Μάγια ήταν εκείνη που στα 15 δευτερόλεπτα πριν ηχήσει η κόρνα της λήξης είχε βάλει μπροστά τις Λινξ με 76-75, για να έρθει η Πάρκερ και με το fade-away shot να το πάρει πάνω της και να δικαιωθεί για να χαρίσει τον τίτλο στην ομάδα του Λος Άντζελες.

Στους πανηγυρισμούς συμμετείχε και ο θρυλικός, Μάτζικ Τζόνσον, που συνεχάρη τις κοπέλες των Σπαρκς και φυσικά πήρε στα χέρια του και το τρόπαιο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα